sobota 22. februára 2014

Ako sa usmievať

AKO SA ÚSMIEVAŤ

V živote stretávame veľa až dosť veľa problémov, ktoré nám uberajú z pocit šťastia. Ale viete čo? Nadišiel čas, aby ste začali žiť šťastne. Urobíte lepšie, ak ho prežijete s úsmevom na tvári. Dobrá správa je, že môžete byť šťastní a to celkom jednoducho a rýchlo.

1. Pozitívne myšlienky.
 Zatvorte svoje oči a naplňte svoju myseľ pozitívnou energiou, inšpiráciou a motiváciou a vášimi víziámi. Len snívajte. Najlepšie meditovať.

2. Vďačnosť.
Ďakujte za všetko čo život prínaša všetko dobre. Napríklad strechu nad hlavou, rodina, zdravie...
Za všetko čo svet nosí dobré.

3. Urobte niečo bláznivé
Alebo urobte nejaký trapas. Nadišiel čas, aby ste odišli od vášho komfortného územia. Život nie sú 
len pravidlá alebo sa mýlim? :)

4. Relaxujete
Dajte svojmu telu aspoň oddýchnuť. Vaše telo celý deň robilo. Tak nápriklad si dáte čokoládu alebo buďte s rodinou, pozrite si film, smiešne videá... Možnosti sú nekonečné.

5. Pozerajte komédie
Ja osobne rada pozerám videá na YouTube. Alebo môžte pozerať vtipy.

6. Pohybuj
Niekedy sa vám stalo že keď bežite 10 minút, a keď končíte tak sa usmievate a ste šťastný ako paradajky? Zatím môže chémia. Po fyzických činnostiach sa rozpúšťa endorfíny ktoré nam dávaju pocity štastia. Neodporúčala by som keď, nie ste dobrej kondícii. Ale hlavu zhuru, nie je koniec sveta   nemusí byť beh. Nápriklad môžte si poprechazdať po záhrade, zaskákať si , bicyklovať, hrať nejaký šport, zaskákať si  bungee jumpinig (uťahujem z vás)....




Ak sa Vám páčil tento príspevok napíšte dolu medzi komentárov. Budem si vážiť vaše názory. :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára